La 7a Marina Trail omple els carrers de Premià de Mar amb centenars d’atletes

• 29 de gener de 2019

c3

Aquest, diumenge 27 de gener, va tenir lloc la 7a edició de la Marina Trail, organitzada per La Salle Premià de Mar en col·laboració amb els projectes de la Fundació Proide.

La cursa va ser un èxit, al comptar amb 450 corredors i corredores. Els primers classificats per a la cursa de 21km van ser Xavi Prims Damas per la categoria masculina i Anna Clapes Esteve per la categoria femenina. En la cursa de 12km, els primers classificats van ser Thomas Fortin i Sara Laia Galvany Roselló.

La cursa va ser possible, un any més, gràcies als més de 150 voluntaris i voluntàries que ajuden a organitzar-la. Aquest any, els diners recaptats aniran a contribuir al projecte educatiu que porta a terme la Fundació Proide a l’altipla de Madagascar. I és que gràcies a les aportacions dels corredors i corredores es podrà seguir treballant en la construcció de 4 aules per obrir l’etapa Secundària a Tsararivotra. L’escola es troba a 80 Km de la capital de la regió, Ambositra, cosa que per les males condicions de la carretera implica unes 4 hores de trajecte.