Alumnes del Vidal i Barraquer, 1rs del Concurs ONCE

  • 25 de març de 2019

El Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils guanya la Fase Provincial del Concurs Escolar que organitza l’ONCE. En concret, es tracta del grup d’alumnes de 4t d’ESO, dirigits per la professora de música, que han elaborat un vídeo musical per presentar-lo al concurs que porta per lema “Per mi i per tots els meus companys. Idees per un esbarjo inclusiu”.

Amb aquesta participació el centre vol mostrar el seu suport cap a un canvi de filosofia en el pati i els espais d’esbarjo, per tal de convertir-los en espais inclusius que facin partícips a tot l’alumnat. A través d’un videoclip d’un minut, l’alumnat ha reflexionat i donat propostes per tal
de convertir els patis en espais dinàmics, col·lectius i alegres on ningú quedi exclòs.

Tot plegat amb la idea de contribuir a conscienciar en què els patis han de ser espais per les relacions personals i per la convivència per tal que tothom se senti part de la comunitat i reforçar així l’autoestima de l’alumnat.

Després d’aquesta primera posició assolida en el concurs ONCE a la demarcació de Tarragona, ara l’alumnat participarà en la fase autonòmica.