Compte enrere pel concert ‘Cors Solidaris’

  • 16 de gener de 2020

Un any més, amb l’inici de l’any i la tornada de les vacances de Nadal, arriba el concert ‘Cors Solidaris, per un món d’oportunitats’. Enguany la cita, organitzada per La Salle Solidària, tindrà lloc divendres 31 de gener al teatre de La Salle Bonanova.

Els diversos cors que participaran (La Salle Barceloneta, La Salle Bonanova, La Salle Congrés, La Salle Gràcia, La Salle Montcada, La Salle Premià, i La Salle Sant Celoni) ja estan perfilant els últims detalls de les seves interpretacions.

Com en les edicions anteriors, el concert ‘Cors Solidaris’ recaptarà fons per a la Fundació Proide i la Fundació Comtal. Enguany, els beneficis es destinaran a projectes que permeten, a persones en situació de vulnerabilitat, tenir una segona oportunitat en la vida.

Totes aquelles persones que hi vulguin assistir podran comprar les seves entrades a les fundacions Comtal i Proide o als centres de La Salle. El preu de les entrades és de 8€ per als adults i 3€ per als menors.

D’altra banda, totes aquelles persones que vulguin col·laborar poden fer-ho a través de la ‘Fila zero’. És a dir, fent una aportació econòmica al número de compte:

2100 300 2 00 2200314811

Imatge del cartell d’enguany: