El casal La Salle Sant Martí torna a acollir la celebració de la Pasqua en família

  • 29 d'abril de 2022

Unes 25 famílies (50 adults i 30 nens i nenes) es van trobar al Casal La Salle Sant Martí per celebrar la Pasqua en família. La trobada va ser de Dijous Sant a Diumenge de Resurrecció.

Com ja es tradició a la Pasqua en Família, les pròpies famílies van preparar les diverses activitats per viure la Pasqua, centrades en el valor de l’acollida (Estem a casa) i en la participació com a comunitat de Pasqua en el sínode que el Papa Francesc ha convocat.

Els més petits van estar animats per 6 monitors que van preparar un viatge per diversos planetes; la missió era buscar en quin planeta podríem anar a parar davant la invasió del makrogs  i sentir-nos com a casa. Les activitats d’infants i adults anaven lligades a les celebracions pròpies de la Pasqua: l’eucaristia del Sant Sopar, la celebració de Divendres Sant amb la Vetlla de la Creu, i la Vetlla Pasqual. Després de 2 anys de no poder celebrar la Pasqua presencialment, aquesta va ser una Pasqua especial, tant pels qui es van retrobar com pels qui van participar-hi per primera vegada.