La Salle Girona inicia amb èxit el CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, Perfil Professional en Videojocs i Oci Digital

  • 1 de octubre de 2021

Aquest curs, a La Salle Girona, comença amb èxit el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, perfil professional en Videojocs i Oci Digital; ampliant, així, l’oferta que ofereix el centre.
Com és sabut, aquest setembre els cursos de Formació Professional han començat amb les aules plenes, amb alumnes sense plaça i amb més demanda que mai.
Els continguts d’aquest Cicle Superior no només se centren en la programació, els entorns de desenvolupament i les bases de dades; sinó que també s’especialitzen en Disseny 2D i 3D, Game design i Programació en 2D i 3D, treballant els motors de Videojocs. En l’àmbit de l’oci digital i dels videojocs es dissenyaran i es crearan personatges, escenaris i atrezzo per a l’animació i la realització de la seva programació.
La Salle Girona aposta, després de fer un estudi de mercat, per la formació de joves talents de perfil professional en videojocs i de l’oci digital, essent coneixedors que al país hi ha un dens teixit d’empreses del sector. A Catalunya es genera el 38% de la producció estatal de videojocs i més del 50% de la facturació a tot l’Estat.
Amb aquest Cicle Superior volem formar nous joves professionals que siguin el motor de la innovació audiovisual i del videojoc, i que posicionin Catalunya a escala internacional com un hub innovador i punter en la producció audiovisual i de continguts digitals.
Moltes felicitats i molt d’èxit a aquests nous talents que han començat a formar-se «a casa»! Que tingueu molt bon curs!