Pastoral: tanquem un curs molt especial

  • 30 de junio de 2021

Enguany, hem compartit junts un curs diferent, molt diferent. Però des de l’Equip de Pastoral de La Salle Catalunya, hem volgut acompanyar-vos i ser-hi en tot moment. Com cada any, el final de curs ha sigut intens. Primer, amb la PAPAM, proposàvem una nova manera de viure-la, diferent a la del confinament de l’any passat, però sense la normalitat d’altres anys. A través d’una aplicació, des de cada racó de Catalunya es podia fer una ruta fins a un Santuari de la Mare de Déu de cada contrada. No podíem trobar-nos a Montserrat, però sí que podíem compartir l’esperit fraternal, lasal·lià de la Pujada a peu de cada any. L’aplicació ens va ajudar a compartir missatges, fotografies i fins i tot, una celebració. Gràcies a tots i totes per ser-hi!

Si al mes de maig vivíem junts la PAPAM, al juny proposàvem, amb un format nou, la MOSTRA DELS CORS SOLIDARIS. A través de les xarxes compartíem una vintena d’actuacions: solistes, duets, cors, bandes… Set escoles participants. Al llarg de deu dies, compartíem música i solidaritat. Vam poder col·laborar amb Mi grano de arena i donar suport als projectes de Fundació PROIDE i Fundació Comtal. Agraïm a totes les comunitats educatives la seva participació en la Mostra. Junts, hem mantingut viu l’esperit del Concert Solidari, que esperem retrobar de forma presencial el curs vinent.

Tanquem un any especial, amb un ull posat al proper. Amb novetats, amb propostes pastorals innovadores i moltes ganes de seguir-vos acompanyant. Com deia Joan Baptista de La Salle, el nostre desig és moure els cors i viure, junts, espais de fraternitat, fe i servei. Gràcies!

Molt bon descans i bon estiu!