• 1 d'Abril de 2019

El pròxim cap de setmana del 3 i 4 de maig tindrà lloc la 42ª edició de la Pujada a Peu a Montserrat (Papam).

La cita, organtizada per Joves La Salle, va adreçada a totes les persones vinculades amb La Salle Catalunya, i té per objectiu viure els valors de l’esforç, el servei, la fe, la festa, la solidaritat, l’amistat i la fraternitat.

Els participants a la 42a Papam podran triar entre diverses rutes, en funció del lloc de sortida i l’edat entre altres. Així doncs, hi ha tres rutes llargues: des de Barcelona i La Llacuna que recorren 50 km i des de Gallifa que recorre 45 km.

Les altres rutes són des de Manresa i els Hostalets, que recorren 24 km; des de Collbató que en són 12 i des de Monistrol que en són 8. L’altra opció, a més, és anar directament a Montserrat.

La Pujada a Peu a Montserrat és un pelegrinatge dels lasal·lians envers la Mare de Déu de Montserrat. Un cop allà, després de la pujada i d’altres activitats, té lloc la pregària de Santa Maria, després un berenar i l’hora dels adéus posen el punt final a la cita.

Totes aquelles persones que vulguin apuntar-se a la 42a Pujada a Peu a Montserrat, poden fer-ho en qualsevol de les escoles de La Salle Catalunya.