La Fundació Comtal organitza el IV Sopar Solidari

  • 8 de juny de 2022
  • Amb els fons recaptats del sopar, la Fundació Comtal podrà garantir el dret al lleure i cobrir les necessitats bàsiques de més de 125 infants, adolescents i joves aquest estiu.
  • Durant el sopar podràs gaudir d’un menú degustació, un espectacle de màgia a càrrec del Mag Gam Tarrés i participar en el sorteig de vales i regals.
  • Les persones interessades podran confirmar assistència a través d’aquest formulari.

La Fundació Comtal organitza el proper 17 de juny a les 20h, al pati de La Salle Barceloneta, el IV Sopar Solidari #ReescrivimFutur per garantir un estiu inclusiu, saludable i divertit a infants i adolescents de l’àrea socioeducativa i residencial de l’entitat.

L’acte té com a objectiu combatre les desigualtats que s’intensifiquen durant l’estiu. Moltes famílies no tenen els recursos suficients per a que els seus fills i filles puguin fer activitats d’estiu, colònies o campament, i acaben sols a casa o al carrer.

Amb els fons recaptats del sopar, la Fundació Comtal vol garantir el dret al lleure i cobrir les seves necessitats bàsiques.

Durant el sopar podràs gaudir d’un menú degustació amb beguda i postre, d’un espectacle de màgia a càrrec del Mag Gam Tarrés i participar en el sorteig de vales i regals gràcies a la col·laboració de el grup Sagardi, el grup Quibuch, el Restaurant Blanc, El Foro, Semproniana, Casa Ametller, Coca-Cola, Mahou-San Miguel, Caves Berdié i Revisa.

El IV Sopar Solidari #ReescrivimFutur, a la vegada, marca l’inici del repte solidari d’estiu per aconseguir que 125 infants, adolescents i joves puguin fer activitats d’estiu, colònies, i campaments durant juny i juliol, així com cobrir les seves necessitats d’alimentació.

Aquelles persones que no puguin sumar-se el 17 de juny al Sopar Solidari, però vulguin fer possible l’estiu lúdic i educatiu que es mereixen i necessiten els infants i adolescents de l’entitat, podran participar amb la Fila 0, fent un donatiu al repte solidari d’estiu.

Les persones interessades en el sopar, confirmaran assistència i faran un donatiu de 16 € (adults) i 9 € (infants) a través de qualsevol d’aquestes opcions de pagament:

  • Fent una transferència al número de compte: ES36 2100 3002 0022 0031 4811
  • Presencialment als locals de la Fundació Comtal abans del 17 de juny
  • A l’entrada de La Salle Barceloneta el mateix dia del sopar
  • A través de BIZUM: 33562