La IALU comença el curs amb una primera trobada a Madrid

  • 28 de novembre de 2019

La Salle Campus Madrid va acollir, el passat 9 d’octubre, la primera trobada del curs de la IALU (International Association of Lasallian Universities). En aquesta reunió es va poder comptar amb la presència de representants dels centres d’Espanya (Madrid i Barcelona), Andorra i França (Lyon i Beauvais).

Durant la jornada es va avançar en les línies ja establertes relatives a la internacionalització, la identitat Lasaliana i la recerca, a més d’abordar els projectes comuns que ja s’havien anat desenvolupant.

La IALU, des de la seva creació el 1998, atén a més de 60 institucions a nivell mundial amb l’objectiu de fomentar una comunitat lasaliana global, interconnectada i col·laborativa, fidel en la seva missió i clara en el seu propòsit.

Hi van assistir el Gmà. Maximiliano Nogales, President La Salle Campus Madrid, el Sr. Josep Santos, Director General La Salle Campus Barcelona-URL i director de la Regió d’Europa i Àfrica Francòfona, el Sr. Didier Desplanche, Director General ECAM Lyon, la Sra. Lydie Bouillet, Directora de Comunicació ECAM Lyon, el Sr. Philippe Choquet, Director General UniLaSalle, el Sr. August Climent, Rector UOLS, i el Gmà. Jaques d’Huiteau, Coordinador formació superior lasaliana França.

Es tracta de la primera de tres reunions que se celebraran al llarg del curs.