La Salle Bonanova, entre els 5 centres de Catalunya reconeguts per Cambridge

  • 30 de novembre de 2021

El dimecres 10 de novembre, La Salle Bonanova rebia la placa de Centre Preparador de Cambridge com a reconeixement a la llarga trajectòria preparant als alumnes per els exàmens de la Universitat. Tom Wogan, Àrea manager de Cambridge Assessment per Catalunya, Andorra i Balears, i Agustí Pal, Cap del departament d’exàmens Cambridge de la FECC, es van desplaçar al centre per fer entrega de l’esmentada placa, que ha estat atorgada a tan sols 5 escoles de tota Catalunya.

L’acte, presidit pel director del centre el Sr. Jordi Gibert, posa de manifest la gran labor educativa de Langcentre, l’escola d’anglès de La Salle Bonanova. A Langcentre, més de 650 alumnes es preparen per a l’obtenció de totes les certificacions de Cambridge, des del YLE Starters i fins al C2 Proficiency. Langcentre també ofereix cursos d’anglès per universitaris a la Residència, i anglès conversacional per mares i pares de l’escola.

Amb un 98.3% d’aprovats a Primària, i una mitjana de 86.8% d’aprovats a Secundària i Batxillerat, Langcentre esdevé una elecció ferma i sòlida per aquells alumnes que opten per una ensenyança de qualitat acompanyada de l’obtenció de certificats internacionalment reconeguts. El curs passat, més de 260 alumnes es van presentar a examen.

Des de l’escola, volem felicitar a tot el professorat i alumnat per l’èxit aconseguit, i animem a tothom a continuar treballant en l’aprenentatge de l’anglès i l’obtenció de certificats internacionals.