La Salle es bolca en l’ajuda al poble ucraïnès

  • 31 de març de 2022

L’esclat de la guerra a Ucraïna, el passat mes de febrer, ha provocat una gran onada de solidaritat a la resta d’Europa. Des de tot tipus d’entitats, a títol personal, o fins i tot des dels centres educatius s’han fet enviaments de roba d’abric, productes d’higiene i aliments a la zona del conflicte per tal d’ajudar al poble ucraïnès.

Diversos centres de La Salle s’han bolcat en aquesta ajuda. Com per exemple La Salle Bonanova, que ha recollit 3.000 kg de material, entre roba d’abric i aliments, i en coordinació amb una Salle de Polònia, ho han fet arribar a la frontera amb Ucraïna, on s’espera que pròximament arribi a un camp de refugiats.

Imatges de la furgoneta carregada a La Salle Bonanova. L’última imatge és tot el material al centre de Polònia.

Des de La Salle Torreforta també van recollir material i aliments:

A La Salle Mollerussa, un grup d’alumnes de 4t d’ESO dins l’Aprenentatge i Servei van recollir productes d’higiene, medicaments, roba d’abric i aliments de llarga durada que han fet arribar a la Comunitat Ucraïnesa de Lleida.

La Fundació Vidal i Barraquer ha recollit tot tipus d’aliments.

A La Salle Gràcia van fer un acte amb tot l’alumnat i a més, han recollit alimentació infantil, guants d’esquí i mantes tèrmiques, que són els materials que demanaven un grup de bombers voluntaris a Polònia.

La Salle Premià es va afegir a la crida de l’Ajuntament del municipi per recollir tot tipus de materials i productes d’higiene.