La Salle Figueres guanya la 1a Lliga de Debat lasal·liana

  • 29 d'abril de 2022

La Salle Figueres guanyava, el passat dijous 7 d’abril, la 1a Lliga de Debat lasal·liana, organitzada pels àmbits de Pastoral i de Pedagogia de La Salle Catalunya.

Fins a un total de 200 alumnes de diversos centres de La Salle es van aplegar a La Salle Barceloneta, en una jornada que va comptar amb diferents propostes, que tenien per objectiu promoure la reflexió i la mirada crítica dels participants.

A banda de les semifinals i la final de la Lliga de Debat, durant la jornada l’alumnat assistent va poder participar en un fòrum sobre la llibertat d’expressió i els drets humans, i va triar dos tallers d’entre els tres proposats: ‘Com narrem el que passa en el món’; ‘Te límits la llibertat d’expressió?’; ‘Que no te la colin: com verificar i informar-se’; i un testimoni de vida, que parlava sobre els drets.

La Lliga de Debat és una de les noves propostes, juntament amb el Robotic i l’Imaginart, que han dut a terme l’Equip de Pastoral i el de Pedagogia de La Salle Catalunya aquest curs, sota el paraigua La Salle Experience. L’objectiu d’aquesta iniciativa, a través de les diverses experiències, és que l’alumnat de La Salle pugui pensar, crear, transformar el món, conviure i compartir amb els altres.

Veieu el vídeo de la jornada:

Veieu la transmissió que es va fer durant la jornada, amb les fases semifinals i la final.