La Salle Gràcia i la seva aposta pel Club Esportiu

  • 30 d'octubre de 2020

Que l’esport és fonamental per a un bon creixement físic i mental és un fet. Tenir hàbits saludables com practicar esport regular, una bona alimentació, descansar les hores necessàries… és essencial per al bon funcionament físic i mental. Precisament per això, a La Salle Gràcia potencien l’esport escolar com a part del projecte educatiu i ho fan a través del seu Club Esportiu.

El Club Esportiu de La Salle Gràcia està totalment integrat al centre. Amb l’objectiu que tot l’alumnat practiqui esport, el club ofereix activitats per a totes les edats. Com per exemple, aquest curs han iniciat l’extraescolar multiesportiva adaptada als infants d’Educació Infantil.

Des del centre es mostren satisfets amb la resposta de les famílies i l’alumnat pel projecte esportiu. I és que tots els cursos del centre compten amb grups esportius. A més, ara es marquen com a objectiu fomentar la continuïtat del projecte després de l’etapa escolar, fundant equips sènior a mesura que els esportistes es vagin fent grans. Actualment el Club Esportiu de La Salle Gràcia compta amb 500 nens i nenes fent algun dels esports que ofereix el centre.

La Salle Gràcia està integrada en el programa SÍ (Salut Integral)  de la Fundació SHE (Foundation for Science Health and Education), fundada pel cardiòleg Valentí Fuster, que treballa per promoure l’educació per la salut des de petits.