La Salle Mollerussa entrega els premis Empresa-Escola 2021

  • 29 d'octubre de 2021

Un any més, La Salle Mollerussa ha fet entrega dels premis Empresa-Escola que atorga cada any a les empreses col·laboradores amb el centre. Aquest any, i a causa de la pandèmia, l’acte de lliurament de premis, que se celebrava anualment durant la festa dels finalistes de Cicles Formatius al teatre l’Amistat, no es va poder realitzar com s’havia fet sempre.

És per aquest motiu que La Salle Mollerussa, representada pel coordinador de cicles formatius, Julio Miralles, i el responsable d’empreses, Ismael Montoro, s’ha volgut fer present a les diferents empreses de l’entorn per lliurar-los una placa de reconeixement pel seu compromís constant en la formació dels alumnes de cicles formatius de la nostra escola.

Les empreses que han rebut aquest reconeixement han estat les següents:

Desballestaments Auto Garrigues: destaca pels recursos facilitats en forma de vehicles per al cicle d’Emergències Sanitàries.

Iclotet: rep un gran nombre d’alumnes en pràctiques i compta dins de la seva plantilla amb molts ex-alumnes. També col·labora amb el centre amb la donació de material pels alumnes de Robòtica industrial.

Autorally: destaca per la quantitat d’alumnes acollits en pràctiques al llarg dels anys.

Indasa: cedeix els seus productes abrasius per poder fer pràctiques de xapa i pintura al CFGS d’Automoció.

Transports Argelich: a més de rebre alumnes en pràctiques constantment, també col·labora en la millora de l’equipament de l’Empresa a l’Aula del nostre centre.

Sport Campillo: col·labora activament en la millora de l’Empresa a l’Aula i en la possibilitat de crear empreses simulades per als nostres alumnes.

A tots ells, a les empreses premiades en altres ocasions, i també a totes aquelles que actualment col·laboren amb nosaltres, moltes gràcies!