L’Àgora La Salle aplega 170 persones en la Barcelona més lasal·liana

  • 26 de novembre de 2019

Fins a 170 persones participaven, el passat dissabte 23 de novembre, d’una nova edició de l’Àgora La Salle. Enguany, la cita comptava amb dos escenaris diferents i una ruta entremig recordant els principis dels Germans de La Salle a Barcelona.

D’aquesta manera, l’Àgora La Salle va començar amb un esmorzar i acollida a La Salle Barceloneta. Allà mateix, el Delegat de Formació i Identitat del Districte ARLEP, Juan Garcia Callejas, va oferir una xerrada sobre la família lasal·liana.

La jornada va continuar amb un recorregut entre La Salle Barceloneta i La Salle Comtal, per posar en valor el lema del Tricentenari i el de l’Àgora: “Un cor, un compromís, una vida” i “Caminem, compartim, creixem”, respectivament. Així, des de La Salle Barceloneta els assistents es van traslladar fins a l’església de Sant Miquel del Port, que està situada al cor del barri.

El recorregut va continuar cap a l’església de Santa Maria del Mar, un gran símbol de compromís entre la societat barcelonina que la va fer possible en el seu moment.

Finalment, els participants van anar fins al Pont de la Parra, el punt on es van establir els Germans quan van arribar a Barcelona.

Un cop això, els assistents van dinar a La Salle Comtal, on Mossèn Biel va oferir una eucaristia. Ja a la tarda, va tenir lloc la trobada associats i associades del Sector Catalunya.

Mireu algunes de les imatges de la jornada: