Mostra Cors Solidaris 2021: 24-28 de maig

  • 11 de maig de 2021

Enguany proposem aplegar-nos en un format nou i diferent. Presentem una mostra a través del nostre Instagram (@lasallecatalunya). Amb l’esperit de l’etiqueta #LASALLEBATEC,  bategarem junts través de la música i la solidaritat.

Proposem a tots els lasal·lians i lasal·lianes de La Salle Catalunya (escoles, comunitats, grups)  penjar ala seu Instagram, amb l’etiqueta #LASALLEBATEC, la gravació en vídeo d’una cançó, en el format que vulgueu (solista, duet, cor, banda…) d’uns TRES MINUTS aproximadament (per garantir la seva visualització) que ens ajudi a sentir-nos ben units, en fraternitat  i que promogui el lema: JUNTS BATEGUEM MÉS FORT. A més a més, també ens ho podeu enviar a [email protected], i s’aniran penjant des de Comunicació de La Salle Catalunya amb un afegit al final per a la col·laboració amb Mi Grano de Arena (sempre amb el permís de qui l’hagi creat).

Al llarg dels cinc dies, visualitzarem les cançons,  coneixerem diferents testimonis, projectes i posarem rostre a la tasca de Fundació PROIDE i Fundació COMTAL. Convidarem a participar en un sorteig solidari: cada persona que faci una aportació aquí: Mi Grano de Arena – Cors Solidaris. Podreu participar-hi, amb tantes opcions com aportacions hagi fet.  El premi del sorteig serà un Ipad!

Totes les aportacions aniran destinades a LA SALLE SOLIDÀRIA, per impulsar tota la tasca que, en aquest curs tant difícil, estan duent a terme tant Fundació PROIDE com Fundació COMTAL. Esperem la vostra participació! I que soni la música i la solidaritat.