Notícies des de La Salle Mollerussa

  • 11 de març de 2021

ALUMNES DE 2n I 3r D’ESO PARTICIPEN A LA 43a EDICIÓ DEL CONCURS “JOVES TALENTS DE RELAT BREU”

El divendres 5 de març, 12 alumnes de 2n i 3r d’ESO de La Salle Mollerussa van ser seleccionats per participar a la 43a edició del Concurs “Joves Talents de Relat Breu” en català, organitzat per la Fundació Coca-Cola. A partir d’un estímul creatiu que van desvetllar a les 11:00 del matí, els joves van haver de fer volar la imaginació per elaborar un relat breu en català, impactant i que atrapés els lectors.

Els millors relats de la província seran seleccionats i premiats i passaran a la final autonòmica, on s’escollirà el guanyador de la comunitat autònoma, que passarà a la fase nacional.

CONVENI COL·LABORACIÓ LA SALLE MOLLERUSSA – MOLLERUSSA COMERCIAL

L’escola La Salle Mollerussa i  Mollerussa Comercial (Associació de Comerciants de la ciutat de Mollerussa) signen un conveni de col·laboració que vincula a les dues entitats amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria i la innovació professional. El director del centre La Salle Mollerussa Sr. Llorenç Toldrà i el president de Mollerussa Comercial Sr. Àlex Català, han signat aquests divendres el conveni de col·laboració entre les dues entitats.

Aquest conveni de finalitat educativa ofereix a l’alumnat la possibilitat de completar els seus coneixements acadèmics i professionals, desenvolupant experiències pràctiques en l’empresa i participant en projectes i esdeveniments reals adaptats a les necessitats empresarials del moment.

Les entitats han acordat la possibilitat de cursar la Formació en Centres de Treball i la formació DUAL en entitats associades a Mollerussa Comercial. A més, l’Associació de Mollerussa Comercial esponsoritzarà el taller de simulació empresarial del Departament d’Administració i Comerç de La Salle Mollerussa.

Des de fa més de sis anys, l’escola de La Salle Mollerussa forma part de la Xarxa d’ImpulsFP del Departament d’Ensenyament. Per aquest motiu, els alumnes del CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma realitzaran la creació de pàgines web per a comerços de Mollerussa Comercial. Al mateix temps, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat desenvoluparan estratègies de comunicació i de màrqueting digital per establiments associats a Mollerussa Comercial.