Residencial Viella, S.A. ( Revisa Serveis Catalunya), som l’empresa de Serveis propis que va ser fundada pels Germans Lasalians, per tal de garantir un bon servei a l’espai menjador.
LA NOSTRA OFERTA GASTRONÒMICA:
- Els menús i les corresponents derivades de menús per al.lèrgens, estan elaborats pel nostre equip de Nutricionistes Col·legiades.
- Ens guiem per les recomanacions del PreMe (Programa de Revisió de Menús Escolars) de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, tant en concepte de freqüència d’ingestió d’aliments, com en concepte de gramatges i equilibri nutricional.
ELS NOSTRES PROJECTES DEL CURS 2024/25:
Formem part del Projecte Bo i Sa com a Escola Certificada en:
- Aquest curs 2024/25, a les nostres escoles, i mitjançant les Jornades Gastronòmiques que realitzem trimestralment, s’està treballant sobre 3 eixos, per tal de promoure hàbits saludables i que els infants adquireixin nous coneixements sobre els següents grups d’aliments:
- Peix : 1er trimestre. JORNADA MEDITERRÀNIA
- Verdures: 2on trimestre. JORNADA XINESA
- Fruites: 3er trimestre. JORNADA HAWAIANA
Què s’està fent en aquest segon trimestre?
- Durant el mes de febrer s’ha celebrat la festivitat de Dijous Gras on no hi podia faltar la truita de patata i ceba i la botifarra d’ou.
- En el menú del mes de març hem introduït dos nous tipus de peix, amb noves receptes, per incentivar el consum de peix en els infants:
- El Gall de “Sant Pere” amb salsa verda
- Daus de rap arrebossats de forma casolana
I per altra banda, també hem introduït fruita de proximitat, com la poma verda de Girona als nostres menús.
A finals del mes de març, s’ha celebrat la Jornada Gastronòmica de la Xina, on s’ha potenciat la cuina amb diversitat de verdures com la pastanaga, tomàquet, ceba, pebrot verd i vermell, així com diferents formes de cuinar-les.
A l’Espai Migdia els infants gaudeixen de moments molt especials al menjador de l’escola, és molt més que un espai de joc i diversió! Aprenen la importància de tenir bons hàbits alimentaris, així com bons hàbits d’higiene!



