SEAT dona dos vehicles a La Salle Mollerussa i La Seu d’Urgell

  • 30 d'abril de 2019

Durant aquest mes d’abril, SEAT ha fet l’entrega en el concessionari Autonayox de Golmés a La Salle Mollerussa i a La Salle La Seu d’Urgell de dos vehicles del nou model SEAT ARONA, per tal que els alumnes dels cicles formatius de grau mitjà d’electromecànica de vehicles i dels cicles de grau superior d’Automoció, puguin practicar amb els nous models de l’esmentada empresa i formar-se com a tècnics especialistes en aquesta gamma de vehicles que SEAT ha tret nova al mercat.

La col·laboració de SEAT amb les escoles La Salle es remunta a fa molts anys, però certament les darreres donacions a Mollerussa com el SEAT LEON FR, SEAT EXEO i altres models més antics com el Toledo han fet que l’escola hagi estat al capdavant de les escoles amb millors vehicles donats per l’entitat.

A l’entrega dels vehicles van assistir el Sr. Xavier Codina Delegat de Postventa de SEAT S.A., el Sr. Albert Arnau Cap de Post Venta d’Automotor y Servicios S.A. , la Sra. Imma Roigé Gerent d’Auto Nayox, Sr. Llorenç Toldrà Director  i el Sr. Ismael Montoro Coordinador de FP en representació de La Salle Mollerussa i Sr. Josep Cuadrat i Sr. Manel Mestre professors en representació de La Salle La Seu d’Urgell.