Trobada del grup de FORDIL

  • 30 de setembre de 2020

El passat cap de setmana del 26-27 de setembre s’ha dut a terme la primera trobada presencial del primer grup del FORDIL, curs de directors de lleure que vam començar telemàticament al mes d’agost, que s’ofereix des de Joves La Salle i Pastoral.

Durant el cap de setmana, els participants han descobert la comunitat d’Espurnes d’Emmaús i la cova de St. Ignasi de Manresa, treballant especialment el tema de l’espiritualitat, tan necessària en aquest temps que ens toca viure.


Els participants del grup en total, són 20 joves de La Salles Congrés (El Drop), La Salle Sant Celoni (Erol) i La Salle Premià de Mar (La Traca). Els caps de setmana hem hagut de fer grups més petits per poder fer-los presencialment.

D’altra banda, el passat 19 de setembre, va tenir llor la reunió de responsables dels Grups Juvenils i Agrupaments de Joves La Salle per tal de posar en marxa aquest curs marcat per la situació Covid19, però que busca donar resposta a l’educació integral que des del lleure s’ofereix als infants i joves.