Un alumne de La Salle Gràcia queda desè a les proves Cangur

  • 30 de juny de 2021

En Jon Ramos, alumne de 1r d’ESO de La Salle Gràcia, ha quedat en la desena posició de les Proves Cangur d’engunay, entre els més de 18.800 alumnes que hi participen cada any. Això suposa situar-se entre els 0.5% millors de tota Espanya.

Les Proves Cangur són un concurs internacional de matemàtiques per a alumnat preuniversitari que s’organitza cada any en més de trenta països simultàniament, amb l’objectiu d’acostar les matemàtiques a la gent jove i despertar-ne el seu interès. El tipus de problemes posen a prova els coneixements de l’alumnat, però també algunes de les seves habilitats, com la lògica i el pensament matemàtic.

L’entrega de premis es va celebrar el passat dia 16 de juny es va celebrar, al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona, i hi estaven convidats els quinze millors alumnes de cada categoria. Durant l’acte, nois i noies van rebre un diploma i un petit obsequi, i a més van tenir l’oportunitat de fer diverses activitats interactives i manipulatives de lògica i matemàtiques.