Un alumne de La Salle Torreforta participarà en el 1r Programa Campus Natura

  • 25 de juny de 2019

L’alumne de 4t d’ESO de La Salle Torreforta Jordi Carbó ha estat seleccionat per participar en la Primera Edició del Programa Campus Natura que organitza la Fundació Catalunya La Pedrera durant el pròxim curs 2019-2020.

El programa té per objectiu fomentar les vocacions científiques de 30 joves estudiants de 1r i 2n de batxillerat amb interès especial en el camp de la conservació de la biodiversitat i la natura.

És una oportunitat per a què els estudiants entrin en contacte amb el treball de camp i aprofundeixin en les diferents tècniques d’estudi i conservació de la fauna i la flora terrestre i marina de la mà d’experts en aquest àmbit.

El programa consta de 7 sessions teoricopràctiques de dissabte o de cap de setmana, que es duran a terme durant el curs escolar 2019-2020, entre els mesos de setembre i maig.

La majoria de les sessions tindran lloc als espais naturals de la Fundació Catalunya La Pedrera: La Pedrera – Casa Milà, Muntanya d’Alinyà, MónNatura Pirineus, MónNatura Delta, Montserrat – Coll de Can Maçana, Món Sant Benet. En aquestes sessions es tractaran diferents temes relacionats amb la biodiversitat i la conservació del medi ambient i la natura.