Un grup d’alumnes de La Salle Reus guanya el premi a l’excel·lència a la Competición Nacional de Miniempresas

  • 3 de juny de 2022

Un grup de quatre alumnes de Batxillerat de La Salle Reus ha guanyat el premi Excellence Young Talent, patrocinat per ESADE, en la XVI Competición Nacional de Miniempresas que s’ha celebrat aquesta setmana a Madrid.

Clara Alcázar, Paula Catalán, Marta del Agua i Irina Mestre, juntament amb la professora Pili Salvadó, han estat les impulsores del projecte The Safe Truck. Es tracta d’una iniciativa que vol abordar la inseguretat i la dificultat per aconseguir menjar i beure que tenen els usuaris d’esdeveniments multitudinaris i l’oci nocturn. Així doncs, The Safe Truck és un punt lila convertit en “food truck” per protegir a les dones i col·lectius vulnerables, proporcionant auxili psicològic, assistència mèdica i un espai per carregar el mòbil. L’objectiu d’aquesta proposta és crear una comunitat que lluita contra les agressions sexuals.

La iniciativa de les alumnes ha estat valorada molt positivament per l’Ajuntament de Reus i per Beatriz Tardón, assessora del Ministeri d’Igualtat, a qui se’ls hi ha fet arribar informació sobre el projecte.
Les alumnes ja havien aconseguit el segon premi a la Competició Catalana de Miniempreses que es va celebrar a principis de maig a Barcelona