En marxa La SalleXperience, la nova proposta que arriba a les aules de La Salle

  • 29 de octubre de 2021

Enguany, posem en marxa des de l‘Àmbit Pastoral, juntament amb l’Àmbit de Pedagogia i Innovació, la proposta La SalleXperience. Experiències noves i diferents, adreçades a infants i joves per despertar una nova sensibilitat, des d’un diàleg entre la fe i la cultura i que mogui els cors de l’alumnat dels nostres centres.

Es concreta en tres vessants diferents: Deb(v)at (àrea humanística), Robotics (àrea tecnològica) i Imaginart (àrea artística). Oferim una experiència que des d’un mateix paraigua, abraça el ser, el servei i una mirada vers el nostre món que obri portes.

Després de reunions informatives, Deb(v)at i Robotics ja han obert el període d’inscripcions. Agraïm a les nou escoles inscrites que començaran les diferents lligues de debat en els centres i per zones territorials i els deu centres que accepten, des d’ara, els reptes que es proposaran amb la robòtica, com a eina, per construir un món millor.

Imaginart tindrà el seu moment al mes de març amb la matinal de tallers, que si és possible, seran el preludi del Concert Solidari. Aquest any encara ens dedicarem només a la música, però esperem, properament, poder dedicar-nos a la diversitat de gèneres artítics.

Comencem!