La Salle Girona amplia la seva oferta educativa incorporant l’àrab com a activitat extraescolar

  • 26 de febrero de 2019

La Salle Girona oferirà, a partir d’aquest mes de març, la possibilitat de cursar Llengua i Cultura Àrab com activitat extraescolar.

Una proposta adreçada als alumnes del centre, des de l’ESO fins als Cicles Formatius, i que arriba pel fet que l’àrab és l’idioma oficial o cooficial a 22 països del món (12 asiàtics i 10 africans), i compta amb prop de 280 milions de parlants com a primera llengua i 250 milions com a segona.

La Salle Girona compta amb la certificació d’Escola Multilingüe que atorga la Generalitat de Catalunya. I és que des del centre consideren molt important que els alumnes augmentin la seva riquesa cultural i lingüística, fet que els obre les portes als alumnes i els dona un tret diferencial respecte els seus estudis obligatoris i postobligatoris.

Amb aquesta aposta, La Salle fa un pas més per augmentar la seva oferta educativa. De fet, fa 8 anys ja ho va fer amb el xinès, que també va començar com activitat extraescolar i ara, des de fa 7 anys, forma part de les assignatures del centre.

En el següent vídeo podreu veure un reportatge sobre el xinès a La Salle Girona