Signatura d’un conveni entre Rodi Motor Services i La Salle Mollerussa

  • 30 de junio de 2021

La Salle Mollerussa i Rodi Motor Services han signat una acord de col·laboració per tal que ambdues entitats puguin col·laborar en la formació dels alumnes i cessió de materials i gaudir col·laboració portada a uns extrems de màxima ajuda i treball colze a colze.

Un dels objectius és que els i les alumnes de l’escola s’incorporin a les plantilles de Rodi, ja sigui tant en format FCT com en DUAL, i que, així mateix, Rodi Motor Services pugui ajudar a l’escola amb materials per formar als alumnes en les disciplines d’ Automoció, Informàtica, Màrqueting i Publicitat i Administració, principals vessants que es treballen en la Formació Professional de La Salle Mollerussa i de màxim interès per l’empresa amb la seva seu central a Lleida. 

Representants de l’empresa Sr. Toni Cervantes -Responsable de Selecció, Formació i Desenvolupament- i el Director del Centre La Salle Mollerussa Sr. Llorenç Toldrà, han signat l’esmenta’t acord, i han pogut posar el primer gra d’aquesta col·laboració amb la donació per part de Rodi Motor Service d’una alineadora pel taller mecànic de l’escola. La Salle ha realitzat amb els alumnes d’imatge i so, un vídeo de l’empresa on els treballadors expliquen la seva evolució en l’empresa i motiven a qui vegi el vídeo a anar a Rodi a fer les seves pràctiques de Formació Professional o DUAL.