‘Entre nosaltres’ la novel·la juvenil que ha escrit una exalumna de La Salle de 16 anys

  • 7 de septiembre de 2020

L’exalumna de La Salle Santa Coloma Aina Huix acaba de publicar la seva primera novel·la. ‘Entre nosaltres’ (Llibreries del Delicte) és el títol de la primera obra d’aquesta jove de 16 anys.

Tal com detalla Huix “Des de petita m’ha fascinat llegir. Fins i tot, a primària em passava les hores del pati entre llibres. Amb el temps, em vaig començar a aficionar a inventar-me històries i, quan vaig començar l’ESO, vaig començar a rebre felicitacions dels professors de La Salle per les meves redaccions. Això em va motivar a escriure més i més. Vaig començar capítols de novel·les incomplertes fins que, a segon d’ESO, vaig decidir-me a escriure més seriosament.

Sempre m’ha agradat viure la vida al màxim en tots els sentits possibles. M’encanta passar-m’ho bé i aprofitar cada instant. També m’encanta aprendre i sóc molt curiosa. Per això, vaig voler endinsar-me en aquest món sense conèixer a ningú del sector. Llegir i escriure eren les meves passions, i començar la meva novel·la era una manera d’invertir el meu temps en el meu hobby. Volia experimentar la sensació d’escriure un llibre i sentir-me satisfeta al final del procés”.

Aina Huix cursarà 2n de Batxillerat aquest any amb l’objectiu de continuar els seus estudis relacionats amb el món de l’economia i l’empresa. Tot i això, afirma que la seva intenció és continuar escrivint. “En algun altre moment de la meva vida publicaré un altre llibre, tot i que no sé quan. Després d’haver anat a les fires, veient l’acceptació del públic de la meva novel·la i endinsant-me cada vegada més en aquest món, tinc clar que continuaré escrivint en un futur molt proper”

Entre nosaltres:

El primer dia d’institut tot són nervis davant de l’inici d’un nou curs, dels retrobaments i de les sorpreses que tothom espera trobar. Però res és tan inesperat com l’assassinat d’un dels alumnes i la presència d’una enigmàtica mossa d’esquadra per investigar el cas.

Entre els alumnes de l’institut hi ha l’assassí, però la vida d’aquests adolescents no s’atura mentre es desenvolupa una investigació que destaparà secrets i problemes silenciats. Realitats amagades que condicionen les relacions personals d’uns joves que lluiten per descobrir el món adult, malgrat els desenganys.