La VI edició de l’Eduemprèn ja té guanyadors

  • 15 de junio de 2022

La VI edició de l’Eduemprèn arribava aquest dissabte 11 de juny a la fase final. Després de dos anys, es va recuperar el format presencial, que va tenir lloc a La Salle Bonanova i va reunir prop de 400 persones.

Fins a 170 alumnes de 42 equips i provinents de 17 centres han participat en aquesta edició de l’Eduemprèn, organitzada per La Salle Catalunya.

L’Eduemprèn, que es treballa a 3r d’ESO a través del projecte FAIG, pretén estimular les habilitats emprenedores dels joves i reforçar amb acció social els valors que ens identifiquen dins la funció educativa de la Salle. Els alumnes han de desenvolupar un projecte innovador que ajudi a construir un món millor i que estigui relacionat amb un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU (ODS).

Durant la jornada d’aquest dissabte, els equips van presentar els seus projectes davant d’un jurat format per personal de Serveis Centrals i professorat de les escoles. Un total de 27 professors van fer de Jurat de Vídeos i de Presentacions.

Els 3 equips guanyadors d’aquesta edició han estat:

Premi al millor Vídeo:  Equip ISMUS de La Salle Tarragona. El seu projecte tracta l’ODS 15: Vida d’ecosistemes terrestres. El títol del seu projecte és Ismus. Presenten un pinso ecològic.

Premi a la millor Presentació: Equip CYAN DREMS de La Salle Sant Celoni. El seu projecte tracta l’ODS 3: Salut i benestar. El títol del seu projecte és Cyan Drems. Presenten una ampolla intel·ligent que et recorda quan has de beure aigua amb una APP que fa plans personalitzats i rutes esportives de proximitat.

Premi al millor Projecte: Equip 5-HT de La Salle Manlleu. El seu projecte tracta l’ODS 3: Salut i benestar. El títol del seu projecte és FARBY. Presenten una APP per augmentar l’autoestima dels adolescents i per ajudar-los a trobar objectius de futur a partir dels seus interessos, divertint-se i interactuant amb altres adolescents.

Els guanyadors han rebut un Ipad i un diploma acreditatiu. Tots els participants han rebut un diploma de la seva participació.

Felicitem als equips guanyadors i a tots els equips que han participat en aquesta edició pel treball i l’esforç realitzat en els seus projectes al llarg d’aquest curs. Cal destacar la gran qualitat dels projectes presentats.

Moltes gràcies a tots els que heu fet possible aquesta VI edició d’Eduemprèn: el professorat que heu acompanyat als alumnes, als membres del jurat per la vostra disponibilitat i a les famílies.