Educació infantil

Preescolar

La Llar d’Infants és el primer cicle d’Educació Infantil i comprèn les edats d’entre 0 a 3 anys. En aquesta etapa atenem al desenvolupament del moviment, el control corporal i les primeres manifestacions de comunicació. També introduïm les pautes elementals de convivència, les relacions socials i el descobriment de l’entorn.

La Salle Manresa i La Salle La Seu d’Urgell.

Infantil

El segon cicle d’educació infantil correspon a les edats de 3 a 6 anys i als cursos de P3, P4 i P5. En aquesta etapa procurem que l’infant descobreixi el seu entorn i construeixi la seva pròpia conducta de sensibilització i comportament. A Infantil també és el període en què es desenvolupen i amplien les capacitats d’aprenentatge.

La Salle Bonanova, La Salle Comtal, La Salle Gràcia, La Salle Horta, La Salle Manresa, La Salle Montcada, La Salle Premià de Mar, La Salle Sant Celoni, La Salle Cassà de La Selva, La Salle Figueres, La Salle Santa Coloma, La Salle Palamós, La Salle La Seu d’Urgell, Fundació Cardenal Vidal i Barraquer Cambrils, La Salle Reus, La Salle Tarragona.

Educació primària

L’educació primària comprèn sis cursos acadèmics que van des dels 6 als 12 anys. En aquesta etapa, l’escola és l’escenari de l’aprenentatge, les relacions i els descobriments. Es desenvolupen les capacitats individuals i motrius, d’equilibri personal i de relació. Es treballen les competències bàsiques, els elements culturals i socials, l’expressió oral, la lectura, l’escriptura i el càlcul matemàtic.

La Salle Bonanova, La Salle Comtal, La Salle Gràcia, La Salle Horta, La Salle Manresa, La Salle Montcada, La Salle Premià de Mar, La Salle Sant Celoni, La Salle Cassà de La Selva, La Salle Figueres, La Salle Santa Coloma, La Salle Palamós, La Salle La Seu d’Urgell, Fundació Cardenal Vidal i Barraquer Cambrils, La Salle Reus, La Salle Tarragona i La Salle Torreforta.

Educació secundària obligatòria

L’etapa d’Educació Secundària Obligatòria comprèn quatre cursos acadèmics que van dels 12 als 16 anys. Durant l’ESO es consoliden els hàbits d’estudi i de treball, i el desenvolupament de les capacitats de cara a futurs estudis i/o incorporació al món laboral.

La Salle Bonanova, La Salle Comtal, La Salle Gràcia, La Salle Horta, La Salle Manresa, La Salle Montcada, La Salle Premià de Mar, La Salle Sant Celoni, La Salle Cassà de La Selva, La Salle Girona, La Salle Figueres, La Salle Santa Coloma, La Salle Palamós, La Salle La Seu d’Urgell, La Salle Mollerussa, Fundació Cardenal Vidal i Barraquer Cambrils, La Salle Reus, La Salle Manlleu, La Salle Tarragona i La Salle Torreforta.