Català Español
93 418 35 00

Educació infantil

https://lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/separador-239x12.png
//lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/preescolar.jpg

Preescolar

La Llar d’Infants és el primer cicle d’Educació Infantil i comprèn les edats d’entre 0 a 3 anys. En aquesta etapa atenem al desenvolupament del moviment, el control corporal i les primeres manifestacions de comunicació. També introduïm les pautes elementals de convivència, les relacions socials i el descobriment de l’entorn.

  • Els centres La Salle que ofereixen els estudis de Preescolar a Catalunya són

La Salle Manresa i La Salle La Seu d’Urgell.

Infantil

El segon cicle d’educació infantil correspon a les edats de 3 a 6 anys i als cursos de P3, P4 i P5. En aquesta etapa procurem que l’infant descobreixi el seu entorn i construeixi la seva pròpia conducta de sensibilització i comportament. A Infantil també és el període en què es desenvolupen i amplien les capacitats d’aprenentatge.

  • Els centres La Salle que ofereixen els estudis d'Infantil a Catalunya són

La Salle Bonanova, La Salle Comtal, La Salle Gràcia, La Salle Horta, La Salle Manresa, La Salle Montcada, La Salle Premià de Mar, La Salle Sant Celoni, La Salle Cassà de La Selva, La Salle Figueres, La Salle Santa Coloma, La Salle Palamós, La Salle La Seu d’Urgell, Fundació Cardenal Vidal i Barraquer Cambrils, La Salle Reus, La Salle Tarragona.

//lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/infantil.jpg

Programes pedagògics propis d’Infantil

A La Salle treballem aplicant programes propis que completen la nostra oferta educativa. Gràcies a aquesta metodologia, aconseguim potenciar les capacitats dels alumnes i a afavorir el seu aprenentatge futur a través de treball en grup, tallers i racons. Els programes específics d’Infantil són:

Educació primària

https://lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/separador-239x12.png

L’educació primària comprèn sis cursos acadèmics que van des dels 6 als 12 anys. En aquesta etapa, l’escola és l’escenari de l’aprenentatge, les relacions i els descobriments. Es desenvolupen les capacitats individuals i motrius, d’equilibri personal i de relació. Es treballen les competències bàsiques, els elements culturals i socials, l’expressió oral, la lectura, l’escriptura i el càlcul matemàtic.

//lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/primaria.jpg
  • Els centres La Salle que ofereixen els estudis de Primària a Catalunya són

La Salle Bonanova, La Salle Comtal, La Salle Gràcia, La Salle Horta, La Salle Manresa, La Salle Montcada, La Salle Premià de Mar, La Salle Sant Celoni, La Salle Cassà de La Selva, La Salle Figueres, La Salle Santa Coloma, La Salle Palamós, La Salle La Seu d’Urgell, Fundació Cardenal Vidal i Barraquer Cambrils, La Salle Reus, La Salle Tarragona i La Salle Torreforta.

Programes pedagògics propis de Primària

A La Salle treballem aplicant programes propis que completen la nostra oferta educativa. Gràcies a aquesta metodologia, aconseguim potenciar les capacitats dels alumnes i a afavorir el seu aprenentatge futur. Eduquem a través de la responsabilitat, la solidaritat, la llibertat, la participació i el compromís individual i col·lectiu. Els programes específics de Primària són:

Educació secundària obligatòria

https://lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/separador-239x12.png

L’etapa d’Educació Secundària Obligatòria comprèn quatre cursos acadèmics que van dels 12 als 16 anys. Durant l’ESO es consoliden els hàbits d’estudi i de treball, i el desenvolupament de les capacitats de cara a futurs estudis i/o incorporació al món laboral.

  • Els centres La Salle que ofereixen els estudis d'ESO a Catalunya són

La Salle Bonanova, La Salle Comtal, La Salle Gràcia, La Salle Horta, La Salle Manresa, La Salle Montcada, La Salle Premià de Mar, La Salle Sant Celoni, La Salle Cassà de La Selva, La Salle Girona, La Salle Figueres, La Salle Santa Coloma, La Salle Palamós, La Salle La Seu d’Urgell, La Salle Mollerussa, Fundació Cardenal Vidal i Barraquer Cambrils, La Salle Reus, La Salle Tarragona i La Salle Torreforta.

//lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/eso.jpg

Programes pedagògics propis d'ESO

A La Salle treballem aplicant programes propis que completen la nostra oferta educativa. Gràcies a aquesta metodologia, aconseguim potenciar les capacitats dels alumnes i a afavorir el seu aprenentatge futur. D’aquesta manera, treballem activament perquè els nois i les noies siguin responsables i adquireixin les capacitats perquè puguin ocupar un lloc responsable a la vida. Els programes específics d’ESO són: