Naïm Dachs: “A La Salle puc dur a terme la meva vocació de servei”

  • 31 de març de 2022

Parlem amb la Naïm Dachs Mas, Administradora de La Salle Gràcia

Hola, que tal? Com estàs?

Molt bé! Gràcies , amb salut!

Ets membre del PAS de La Salle Gràcia, explica’ns, quina és la teva posició i dia a dia?

Ja vaig camí de 5 anys! El meu dia a dia és molt intens. Soc l’administradora de La Salle Gràcia, que és una escola amb moltes etapes educatives: tenim des d’Infantil fins a Cicles de Graus Superiors.

Gestionar l’administració d’una escola com aquesta és complex, ja que hi ha una gran diversitat de qüestions que cal tenir en compte, i sempre passen moltes coses alhora.

Què és el que més t’agrada de la teva feina?

El que més m’agrada és gestionar l’engranatge que hi ha darrere de l’activitat educativa, en la part d’administració de l’escola.

A més, també gaudeixo molt de la relació i el dia a dia amb totes les persones que formem part de la comunitat de La Salle Gràcia: famílies, professorat, companyes i companys…

Què és per tu La Salle?

Per mi La Salle és l’agraïment de formar part d’un projecte que em permet dur a terme la meva vocació de servei. L’oportunitat de poder continuar aprenent dia rere dia dels infants, les famílies i la comunitat educativa.

És el plaer de compartir amb companys i companyes moments d’experiències i nous aprenentatges que em fan créixer personal i professionalment.

Respon en format breu:

Una pel·lícula: The last samurai d’Edward Zwick.

Una ciutat: Florència

Un poble: Berga, St. Pol de Mar

Un plat: fideus a la cassola de la mare.

Què és el que més t’agrada fer en el teu temps lliure? Passar temps amb la meva família, gaudir de la música i el ioga.