Dues alumnes de La Salle Girona obtenen la Beca d’estudis Amancio Ortega

  • 26 de març de 2019

Les alumnes de 4t d’ESO de La Salle Girona Mariona Suárez i Judith Greciano han obtingut una Beca d’estudis Amancio Ortega, per estudiar 1r de Batxillerat en un High School del Canadà o dels Estats Units.

El programa, dut a terme per la Fundació Amancio Ortega, ofereix 600 beques d’entre tots els alumnes de centres educatius de l’Estat espanyol que vulguin cursar el primer de Batxillerat en un centre del Canadà o dels Estats Units. 100 beques per a alumnes gallecs i les altres 500 per la resta d’alumnes de l’Estat.

Les dues alumnes de La Salle Girona han hagut de superar diverses fases per obtenir la beca. D’entrada tenir com a mínim un 7 de mitjana a 3r d’ESO i un 8 a anglès. A banda d’aquests aspectes, tant Suárez com Greciano han fet proves d’anglès, escrites i orals, i entrevistes personals.

La Beca inclou la preparació i la sortida del viatge, l’estànça i la manutenció amb una família, les tasses d’escolarització i l’assegurança mèdica, entre d’altres.

Serà a principis de setembre quan Mariona Suárez i Judith Greciano coneixeran els destins que els han assignat per cursar primer de Batxillerat.