El consultor Xavier Marcet encoratja els Equips Directius de La Salle a afrontar els canvis amb il·lusió

  • 4 de juliol de 2019
Xavier Marcet durant la xerrada

L’especialista en innovació estratègica ha ofert una xerrada als membres dels Equips Directius de La Salle Catalunya aquest dijous, 4 de juliol

El Consultor en innovació estratègica Xavier Marcet ha encoratjat els membres dels Equips Directius de La Salle Catalunya a afrontar els canvis amb il·lusió i actitud.

En una xerrada que ha tingut lloc a les instal·lacions de La Salle Campus BCN aquest dijous, 4 de juliol, Marcet ha donat algunes claus per afrontar de la millor manera possible els canvis dins les organitzacions i que aquests canvis siguin un èxit.

En aquest cas Marcet començava la xerrada dient que “cap drama als canvis. Els canvis no són possible sense un canvi personal. Ens els hem d’imaginar com el fet d’adquirir noves capacitats”.

L’expert en innovació estratègica recordava que “la innovació serveix per adaptar-se al món i per crear factors de diferenciació”. En aquest sentit Marcet ha recordat que cal donar espai a fer coses noves i ha matisat que els punts forts d’una organització, així com aquelles coses que se sap que no canviaran en els pròxims anys, cal mantenir-los.

Xavier Marcet considera que “anem cap a un paradigma de suma d’intel·ligències. Per això mateix, els canvis que venen ara seran una gran oportunitat que cal aprofitar amb agilitat i actitud”.

Amb un clar missatge per encoratjar els presents, Marcet ha recordat que “l’adaptació als canvis no té res a veure amb l’edat sinó amb l’actitud”. I ha afegit que davant d’aquestes situacions “hem d’aprendre la lògica d’aprendre i la lògica de desaprendre”.

Una xerrada que ha tingut lloc en el marc de les formacions que el professorat de La Salle Catalunya està realitzant aquesta setmana i que arriba en un moment en què els centres de La Salle s’estan preparant per implantar el Nou Context d’Aprenentatge (NCA).