Elisabet Verdaguer: “El contacte estret amb els nens és el que més m’agrada”

  • 1 de febrer de 2022

Parlem amb Elisabet Verdaguer, Auxiliar d’Administració i Servei a La Salle Palamós

Hola què tal, com estàs?

Contenta de respondre aquestes preguntes.

Quin és el teu dia a dia a La Salle? En què consisteix la teva feina?

Vaig començar com a atenció al client i ara ja estic com a ajudant de la titular. Tot i tenir tasques definides sóc una petita peça que forma part del gran engranatge que fa funcionar la gestió i servei de l’escola.

Fa 4 anys que estàs a La Salle. És la primera vegada que treballes en un centre escolar? Què és el que més t’agrada?

En escolaritzar la meva filla a La Salle, vaig sentir l’escola com a casa meva i ara ja és la meva segona casa, plena de molts nens i nenes amb la satisfacció de poder ajudar a totes les famílies i a la pròpia Institució. El contacte estret amb els nens és el que més m’agrada.

Una pel·lícula? West side Story.
Una ciutat: Vancouver, Canadà.
Un poble: Àreu, Lleida.
Un plat: la pasta.
I per últim, què és el que més t’agrada fer en el teu temps lliure?: viatjar.