Els centres de La Salle Catalunya aporten prop de 4.000 euros a la Marató de TV3

  • 17 de desembre de 2018
El llaç fet pels alumnes del Vidal i Barraquer

El llaç fet pels alumnes del Vidal i Barraquer

3.935 euros. Aquesta ha estat la quantitat que els centres de La Salle Catalunya participants han aportat a la Marató de TV3, celebrada aquest diumenge, 16 de desembre, i amb el càncer com a protagonista.

Alguns dels centres de la xarxa d’obres educatives de La Salle Catalunya han fet diversos actes al llarg dels últims dies per tal de recaptar fons per aquesta cita solidària que, any rere any, se supera.

En aquest cas, des de La Salle Girona han recaptat fins a 1.079 euros amb el concert solidari que diversos alumnes del centre van oferir la setmana passada amb l’ajuda dels professors de música de l’escola.

La Salle Figueres aportava un total de 401 euros amb l’hora del conte i el cinefòrum solidaris. Des de la Fundació Vidal i Barraquer, han recaptat 1.655 euros gràcies a una jornada solidària que va comptar amb tota mena d’activitats i la realització d’un macro llaç humà.

Per la seva banda, La Salle Torreforta ha recaptat 400 euros gràcies a la representació de ‘Els Pastorets’ que faran els professors de l’escola aquesta setmana.

D’altra banda, els nens i nenes de l’escola de bàsquet del Club Esportiu La Salle Gràcia van participar en la 6a jornada Teixint Connexions del barri. Una cita que va servir per recaptar fons per la Marató de TV3. A més, els alumnes de La Salle Gràcia van realitzar 3.550 origamis.

Cal recordar a més que La Salle Figueres, La Salle Barceloneta i La Salle Santa Coloma de Farners també han col·laborat amb la realització d’1 origami 1 euro de la Fundació Mútua General de Catalunya. Entre els tres centres van realitzar més de 6.000 origamis.

Source: La Salle Catalunya