Entregats els premis de la 4a edició de l’Eduemprèn

 • 25 de juny de 2020

La 4a edició de l’Eduemprèn posava el punt final aquest dimarts, 23 de juny, en una cerimònia online.
La cita, que ha comptat amb 44 equips finalistes provinents de 13 centres, entre La Salle Catalunya i la Fundació Llor, ha repartit 12 premis de 4 categories diferents i ha fet 3 mencions especials.
L’Eduemprèn és una proposta promoguda per La Salle Catalunya, La Salle Campus Barcelona i La Salle Technova Barcelona. Durant tot el curs els alumnes de 3r d’ESO dels centres creen projectes que consisteixen a oferir solucions innovadores relacionades amb els objectius del Desenvolupament Sostenible de l’ONU.
A continuació detallem els guanyadors dels premis en cada categoria. Per a conèixer els projectes podeu clicar sobre el nom d’aquest i veureu el vídeo de presentació. Els 44 projectes finalistes els trobareu a través del canal de Youtube de La Salle Catalunya.

 • Menció especial:
  Els tres projectes que han rebut aquesta distinció podran participar en la Hackathon 2020 que organitza La Salle Campus Barcelona.
  Companyia Necessària – La Salle Tarragona
   Suit Swap – La Salle Figueres
  La Revolució del Cànem – La Salle Horta
 • Millor post:
  Els posts s’han penjat a través de l’instagram @Eduempren. El tercer i segon classificat podran accedir a la Hackaton 2020. El primer a més de la Hackathon obtindrà entrades per a Port Aventura per als membres de l’equip i tots els equips del seu centre que van arribar a la semifinal.
  – 3r premi: GAMFC SA – La Salle Torreforta
  – 2n premi: Aquamarí – La Salle Santa Coloma de Farners
  – 1r premi: Pedal Energia – La Salle Cassà de la Selva
 • Millor vídeo:
  Els vídeos s’han penjat tots al canal de Youtube de La Salle Catalunya. El tercer i segon classificat podran accedir a la Hackaton 2020. El primer a més de la Hackathon obtindrà entrades per a Port Aventura per als membres de l’equip i tots els equips del seu centre que van arribar a la semifinal.
  – 3r premi: Localeaf – La Salle Premià
  – 2n premi: Winddom – Fundació Llor
  – 1r premi: Eduka – La Salle Girona
 • Millor presentació:
  El tercer i segon classificat podran accedir a la Hackathon 2020 i obtindran entrades per a un Scape Room. El primer a més de la Hackathon obtindrà entrades per a Port Aventura per als membres de l’equip i tots els equips del seu centre que van arribar a la semifinal.
  – 3r premi: Mina – La Salle Comtal
  – 2n premi: Fast Fashion – La Salle Girona
  – 1r premi: Transtapp – La Salle Premià
 • Millor projecte:
  El tercer i segon classificat obtindran l’accés a la Hackathon 2020, entrades per a un Scape Room i per a Port Aventura. El primer, entrades per a Port Aventura per als membres de l’equip i per als altres equips del centre.
  – 3r premi: Psycholoteen – La Salle Girona
  – 2n premi: Excedents amb vida – La Salle Reus
  – 1r premi: Creixem amb Iki – La Salle Manlleu