Èxit de participació en el 2n Mobile Film Fest de La Salle Mollerussa

  • 26 de febrer de 2020

El passat 14 de febrer La Salle Mollerussa va celebrar el 2n Mobile Film Fest, el festival de curtmetratges en què han participat alumnes de totes les etapes de l’escola: ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

El mòbil s’ha convertit en una eina més de treball i que forma part de la vida domèstica, i seguint aquesta línia el festival pretén aprofitar la popularitat dels mòbils i fer-la servir per desenvolupar projectes creatius, originals, innovadors i, per què no? Digitals!

El jurat estava format per professionals de la gran pantalla com són el Sr. Jordi Gonzàlez, coordinador de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya de l’any 2006 al 2016; i el Sr. Pep Oriol, responsable d’explotació del Magical Media i professor de la UdL.

En aquesta edició han participat un total de 22 curtmetratges. En la categoria d’ESO el curt guanyador ha estat “The Lord Of La Salle” de Jan Castelló i Joan Rodulfo. El guanyador de la categoria de Batxillerat i FP ha estat “Atura’t a temps” de Pedro D’Onofrio, Uriel Molina, Noemí Pedrosa Llauradó i Laura Pla Cabestany.

Gràcies a Cunitours Viatges i a l’Ajuntament de Mollerussa, tots els guanyadors han estat premiats amb entrades per a Port Aventura i entrades dobles per al cinema de Mollerussa.