Garrido: “El que trobo a faltar és el contacte amb els meus companys”

  • 29 d'abril de 2020

Parlem amb Inès Garrido, Administradora de La Salle Torreforta

Primer de tot, com estàs?

Bé, per sort.  Malauradament actualment estem vivint en una situació molt difícil a molts nivells:  de salut, laboral, familiar … i podem donar gràcies totes les persones que actualment tenim una bona salut, que és el més important en aquests moments.

La feina de tot el personal dels centres ha canviat molt amb tot el que està passant. Com ha canviat la teva?

Sí, evidentment està canviant ja que fins ara mai s’havia donat el cas d’haver de fer teletreball. 

Estic molt contenta de poder treballar des de casa,  per diversos factors: 

Donat que els fills no assisteixen a l’escola, s’agraeix poder fer la feina des de casa i així facilitar  la conciliació familiar.

M’agrada la meva feina i valoro positivament poder-la continuar fent des de casa.

Què estàs fent ara?

A nivell laboral, i gràcies a les tecnologies que tenim a  la nostra Institució, estic treballant en les tasques que treballaria si l’escola estigués oberta, ja que son feines comptables, facturació, gestió, etc… i puc continuar treballant. 

Actualment treballem amb programes amb connexió a internet,  per correu electrònic, etc.. i això ens ha facilitat el treball des de casa. 

Un dels canvis que he notat jo és que abans estava treballant al meu despatx de l’escola i ara estic treballant físicament des de  casa però connectada virtualment a l’ordinador del meu despatx.  Les tecnologies informàtiques que tenim com a Institució, permeten treballar físicament  a un lloc i virtualment a un altre. 

Els membres del PAS teniu un contacte important amb els alumnes i les famílies trobes a faltar aquest moment?

En el meu cas, el  contacte és  amb les famílies, més que no pas amb els alumnes.

En aquestes setmanes de confinament  tinc contacte telefònic  ja que tenim el telèfon  desviat al meu mòbil; per tant,  qualsevol família que truca a l’escola té contacte amb mi. 

D’aquesta manera no és tant difícil aquest distanciament amb les famílies.

El  que sí trobo a faltar és el contacte amb els meus companys: arribar i donar-nos el bon dia, ajudar amb el que necessitin, un cafè a mig matí, riatlles, ….el caliu que ens dona la NOSTRA ESCOLA.

Diuen que de tot se n’aprèn alguna cosa, que creus que has après tu d’aquesta situació?

He après a valorar les petites coses que tinc i que no ens n’adonem fins que ens falten.   Com ja he dit,  poder compartir un cafè amb els companys, poder saludar a qualsevol persona que ens trobem, parlar amb aquell alumne que entra a l’escola, etc.. aquests petits moments que t’omplen el teu dia a dia.

A nivell personal, el que trobo moltíssim a faltar és el contacte directe amb moltes persones de la meva família i amistats.  Però de ben segur, que quan tinguem la sort que aquest confinament s’acabi, valorarem més les coses que realment ens importen. 

Sense cap dubte, he après a no deixar per demà el que pugui fer avui i a gaudir de petits instants que es converteixen en grans moments.