La Salle Catalunya celebra la trobada Vaugirard

  • 31 de març de 2020

El tradicional aplec de la família lasal·liana, la Trobada VAUGIRARD, va tenir lloc a Sant Martí Sesgueioles els dies 6 i 7 de març. Enguany, aprofitant l’avinentesa de la convocatòria del III Capítol del Districte ARLEP, VAUGIRARD va reunir membres de les diferents comunitats lasal·lianes del Sector Catalunya amb l’objectiu de “teixir fraternitats”  i oferir propostes als següents desafiaments :  la vida de les comunitats, la seva animació i govern, les vocacions lasal·lianes, la cura de les persones i el servei als més vulnerables.

L’eix dinamitzador va girar entorn de diverses activitats relacionades amb el teixir i el cosir, accions que uneixen i, simbòlicament, s’associen a la comunitat. La celebració de l’Eucaristia va ser un excel·lent moment per oferir un bellíssim patchwork d’enriquidores aportacions.

Diferents estils de pregària com la lectio divina, pregària de Taizé, pregària de la natura, les Meditacions del Fundador i el Godly Play van arrodonir una tarda d’interioritat.

El berenar de germanor amb intercanvi de compromisos i abraçades van cloure un temps de retrobament, reflexió, convivència i vida de família.