La Salle Catalunya es bolca en la Marató de TV3

  • 16 de desembre de 2019

TV3 celebrava aquest diumenge 15 de desembre la Marató de TV3. Una cita que, any rere any se supera i fa que petits i grans es bolquin per ajudar en la investigació mèdica, enguany, amb les malalties minoritàries com a protagonistes.

Com no podia ser d’una altra manera, els centres de La Salle Catalunya s’han bolcat en la cita recaptant milers d’euros.

D’una banda, diversos centres han realitzat els últims dies grues de paper, dins la campanya solidària de Mútua General de Catalunya, en què dona 1 euros a la Marató per cada origami entregat.

Aquest és el cas de La Salle Barceloneta, La Salle Figueres, La Salle Torreforta i La Salle Santa Coloma de Farners, que han fet prop de 10.000 origamis entre tots.

D’altra banda, La Salle Girona ha recaptat més de 1.400 euros amb el concert solidari que alumnes, exalumnes i professorat han ofert al teatre del centre.

La Salle Premià, per la seva banda, ha entregat part de la recaptació de l’encesa solidària a la Marató de TV3. En total 400 euros.

1713 euros son els que han recaptat per la Marató a La Salle Sant Celoni, amb el Mercat de Nadal que han fet els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial.

Des de la Fundació Vidal i Barraquer, han recaptat 1.500 euros amb un acte solidari realitzat al pati del centre, que va consistir en realitzar un castell gegant amb capses de cartró, que simulaven castellers.

Finalment, La Salle Figueres ha organitzat una sessió de cinema solidari i els professors de La Salle Torreforta representaran aquest dijous 19 de desembre, una adaptació dels Pastorets. Tot el que es recapti amb la venda d’entrades s’entregarà a la Marató de TV3.