La Salle Girona guanya el torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta

  • 16 de desembre de 2019

Els alumnes de primer de Batxillerat de La Salle Girona han guanyat la 3a edició del torneig de Dramatúrgia per a instituts ‘A Tempo’ del Temporada Alta.

Una edició que ha comptat amb la participació dels instituts gironins Vallver, Jaume Vicens Vives i Santiago Sobrequés, a banda de La Salle.

Després d’haver treballat en els seus centres, el passat dilluns 9 de desembre, els alumnes van presentar els textos preparats a la Sala La Planeta, de Girona. El text ‘L’alvocat’, dels alumnes de La Salle Girona ha estat el guanyador del torneig.

Un text que explica la història de dos desconeguts que coincideixen en un supermercat, quan un d’ells intenta fer-hi un petit robatori. Els alumnes han guanyat dues entrades per al Temporada Alta.

El torneig A Tempo, impulsat per la Fundació Ciutat Invisible, en el marc del Temporada Alta, ha comptat enguany amb la participació de l’escriptor Albert Forns, que  ha impartit tallers d’escriptura als alumnes; i de les dramaturgues Cristina Clemente i Estel Solé.