La Salle Mollerussa celebra la 1ª Jornada de Networking escola-empresa

  • 26 de novembre de 2018

La Salle Mollerussa ha celebrat aquest divendres la Primera Jornada de Networking amb l’assistència de més de trenta empreses de la província. La trobada ha servit per conèixer quines són les inquietuds de les empreses en matèria de formació i poder establir vincles més productius entre el centre de formació professional i el teixit empresarial.

Empreses participants de tots els sectors han pogut conèixer de primera mà, les instal·lacions del centre i establir llaços amb el professorat tècnic. La Primera Jornada de Networking de La Salle Mollerussa, ha servit per reforçar les relacions centre formador-empresa.

El centre oferirà continguts més específics atenent a les peticions del món empresarial, de manera que pugui perfilar millor el currículum formatiu dels seus alumnes i afavorir així la seva inserció laboral, un cop finalitzats els estudis. D’altra banda, les empreses es comprometen a oferir i cedir infraestructures i materials d’última tecnologia per als alumnes.

Les sinergies d’aquest networking també han servit perquè en pròximes trobades, el professorat tècnic de la secció de la Formació Professional de La Salle Mollerussa, pugui accedir als cursos de formació que les empreses participants ofereixen als seus treballadors.

Actualment, La Salle Mollerussa ofereix estudis de formació professional de les famílies d’electrònica i electricitat, de robòtica, d’administració, de comerç i màrqueting, d’imatge i so, de mecànica i de sanitat. Els alumnes i les empreses valoren molt positivament la capacitat d’inserció que el centre té, amb una borsa activa amb més de 90 ofertes laborals.

El centre vol agrair la presència d’ARGAL, Mercadona, Nufri, Prefabricats Pujol, Puleva Food, Fridecal, Paprinsa, Ondupacart, Al Dahra Europe, Trota, TMI, BonArea, Rotecna, Autansa 3000, Tallers Ignasi, Fundicions Monfort, Bosch Maquinària Agrícola, Binari TIC, Motor Tàrrega, Maquinària Agrícola Vall, Servistar2000, Buylevard, Cooperativa Linyola, Tallers Sandoval-Martínez, Group Salto, Autonayox, Telesa, Diputació de Lleida, Grupo Argelich i Grup Pons.

Source: La Salle Catalunya