La Salle, present al Saló de l’Ensenyament

  • 18 de març de 2019

La Salle Catalunya estarà present en la 30a edició del Saló de l’Ensenyament, que tindrà lloc entre aquest dimecres, 20 de març, i diumenge, 24.

Una fira en què La Salle donarà a conèixer tota la seva oferta educativa. En concret, presentarà els més de 20 Cicles Formatius, de Grau Mitjà i Superior, que ofereix en diversos centres de Catalunya, (La Salle Barceloneta, La Salle La Seu d’Urgell, La Salle Manlleu, La Salle Mollerussa, La Salle Girona i La Salle Gràcia) així com els 4 Cicles Formatius de Grau Superior que es poden cursar a distància.

Activitats Comercials, Vídeo, Discjòquei i so, Emergències Sanitàries, Educació Infantil, Automoció o Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius són alguns dels cicles que s’imparteixen a La Salle. A banda d’oferir la informació més tècnica i específica sobre cada estudi, durant tota la fira, alumnes i professors de cada cicle realitzaran diverses demostracions per tal d’apropar els estudis als assistents.

A més, el Batxillerat també serà protagonista. I és que a banda de les diverses modalitats del Batxillerat nacional que ofereixen els centres de La Salle (La Salle Barceloneta, La Salle Bonanova, La Salle Congrés, La Salle Gràcia, La Salle Horta, La Salle Girona, La Salle Manresa, La Salle Manlleu, La Salle Mollerussa, La Salle Montcada, La Salle Reus i La Salle Tarragona), la Institució augmenta la seva oferta educativa any rere any, per tal de donar resposta a les necessitats dels estudiants.

D’aquesta manera doncs, a banda del Batxillerat Internacional i el Batxibac que ofereix La Salle Bonanova, cal destacar la implantació del Batxillerat Dual en una desena de centres de la Institució.

Com en anys anteriors, l’estand de La Salle Catalunya estarà ubicat en el pavelló 2. Entrant des de la plaça de l’Univers, a mà dreta i justament davant de l’estand del Departament d’Educació.