La Salle rep la Llum de la Pau de Betlem

  • 21 de desembre de 2020

Un any més hem rebut la Llum de la Pau de Betlem. Una iniciativa dels Escoltes de Suècia, que fa que una espelma encesa des de la cova on va néixer el nen Jesús viatgi fins a Viena i després per tot el món, com a símbol de pau i germanor.

Però aquest any, a causa de la Covid-19, la celebració i el viatge han estat d’allò més especials. Si una cosa ens ha aportat la pandèmia, és la capacitat de reinventar-nos i adaptar-nos a la nova normalitat.

Aquest any, per primer cop d’ençà que va començar la iniciativa, no hem pogut recollir la Llum vinguda des de Betlem, però l’hem anat a buscar a la nostra muntanya de Montserrat.

L’agrupament La Traca de La Salle Premià, el passat 10 de desembre va anar a encendre el llantió al Cambril. Allà, un monjo de Montserrat els va acollir i va iniciar una roda, on la gent va poder compartir bones experiències i moments de pau descoberts en aquest temps de la pandèmia. De les mans de la Traca a Montserrat fins als centres de La Salle, als agrupaments de Minyons i als centres i grups de Maristes.

La nostra Llum de la Pau va recórrer racons d’arreu de Catalunya, passant per mans de tota mena, des de metges, professors o comerciants, ja que som tots, els que estem vivint aquests moments tan difícils i serà junts l’única manera de poder-ne sortir.

El diumenge 13 a les 18:00 en directe es va retransmetre l’acte, pel canal de YouTube de Pastoral de la Salle Catalunya, on es va poder veure el viatge viscut i el missatge de Pau que ens envia a tots nosaltres. Encara el podeu veure si hi entreu.

Per acabar, es va mostrar com La traca repartia la Llum de la Pau entre ens Maristes i els Minyons escoltes i guies, entitats amb les quals preparem aquesta activitat i els materials que podeu trobar a l’apartat de la Llum de la Pau dins de la web de Joves La Salle.

Reviviu la cita aquí: