La Salle Tarragona posa en marxa la implantació del programa TEI a Primària

  • 20 de novembre de 2018

La Salle Tarragona ha posat en marxa aquest curs escolar el conegut com a programa TEI (Tutoria Entre Iguals), un programa de convivència per a la prevenció de la violència i l’assetjament escolar que implica a tota la comunitat educativa, però, especialment, als alumnes de Primària. En aquest cas, els alumnes de 5è de Primària exerceixen de tutors dels de 3r.

A partir d’aquí i al llarg de tot el curs, es realitzaran algunes dinàmiques conjuntes, es faran  activitats de cohesió entre parelles o equips (una o dues sessions per trimestre) i es treballaran els valors i emocions, posant especial èmfasi en el tema de la sensibilització i conscienciació de la no violència.

De fet, tot i que ja feia dies que els nens i nenes de 3r i 5è ja sabien que uns eren tutoritzats i els altres tutors, respectivament, el passat divendres 9 de novembre va tenir lloc la primera trobada entre uns i altres.

El programa TEI té com a objectiu bàsic millorar la integració escolar i treballar per una escola inclusiva i no violenta, fomentant que les relacions entre iguals siguin més satisfactòries, orientades a la millora o modificació del clima i la cultura del centre respecte a la convivència, conflicte i violència (física, emocional o psicològica).

Source: La Salle Catalunya