Què visitar a Girona?

  • 29 d'octubre de 2021

Coneixem l’entorn de La Salle Girona

Gairebé la pregunta pot semblar una broma, a Girona s’ha de visitar la Catedral!
Però, hem pensat que potser us agradaria passejar una mica per racons no tan coneguts (en cap cas desconeguts, no us volem enganyar) però amb un encant especial.

Us recomanem entrar al barri vell pel pont de la princesa (també conegut com a pont d’en Gómez), atureu-vos davant del pont i gaudiu de la imatge!

Un cop creuat agafeu la pujada de Sant Feliu (si us agrada visitar “pedres” no us podeu perdre la visita de l’interior de la basílica de Sant Feliu), una vegada feta la pujada no aneu a la Catedral, encara que sembli una heretgia feu-nos cas. Dirigiu-vos cap als Banys Àrabs (ja us ho he dit abans si us agraden les “pedres” ja sabeu què heu de fer), seguiu cap a Sant Pere Galligans i aneu al sector Nord de la Muralla, podeu passejar pels jardins d’en John Lennon i pujar a la Muralla per gaudir dels seus miradors i d’una vista força inèdita de Girona.

Ja portem una estona caminant de pujada, així que tornem enrere i podeu intentar cercar un dels jardins més amagat de Girona, el jardí de l’àngel. És un racó ple de pau i silenci on és molt probable que no hi hagi ningú, es troba al final del carrer de l’àngel (per trobar-lo podeu fer servir Google maps, hi ha molta gent de Girona que no sap ni que existeix!)

Ara sí, podeu dirigir-vos cap a la Catedral. Abans, però si esteu cansats pel camí trobareu força bars on podeu descansar i fer el toc, també trobareu diverses fonts per refrescar-vos i beure gratis.