Tot a punt per al concert ‘Cors Solidaris, per un món d’oportunitats’

  • 2 de febrer de 2024

Un any més arriba el concert ‘Cors Solidaris, per un món d’oportunitats’. Enguany, l’esdeveiment organitzat per La Salle Solidària, tindrà lloc divendres 16 de febrer a les 18h al teatre de La Salle Bonanova. 

Els diversos cors que participaran La Salle Comtal, La Salle Barceloneta, La Salle Bonanova, La Salle Congrés, La Salle Gràcia, La Salle Horta, La Salle Montcada, La Salle Premià, La Salle Sant Celoni, i la Fundació Comtal estan perfilant els últims detalls de les seves interpretacions. 

Com en les edicions anteriors, el concert ‘Cors Solidaris’ recaptarà fons per a la Fundació Proide i la Fundació Comtal. Els beneficis es destinaran a projectes que permeten, a persones en situació de vulnerabilitat, tenir una millor qualitat de vida. 

Totes aquelles persones que hi vulguin assistir podran comprar les seves entrades a la Fundació Comtal, a la Fundació Proide o als centres de La Salle. El preu d’entrada és de 6€ (menors de 6 anys gratis) 

Totes aquelles persones que no puguin venir però vulguin col·laborar, poden fer-ho amb la fila 0 a través del BIZUM 33516