En marxa la III Assemblea Internaional de Missió Educativa Lasallista

  • 31 de març de 2022

Sessió mixta de treball de la III Assemblea Internacional de la Missió Educativa Lasallista

A Roma es troben reunits el Consell Internacional de l’Associació i Missió Educativa Lasallista (CIAMEL), els secretaris i moderadors dels grups de treball de la III Assemblea de la Missió Educativa Lasallista (AIMEL2020)*, el Gmà. Superior General i el seu Consell, i els Secretaris dels Secretariats de l’Institut.

Tots els dies entre la 1.00 p. m. i les 3.00 p. m. (hora de Roma) es reuneixen de manera virtual amb tots els representants dels Districtes per a discutir i aprovar les propostes que s’han vingut elaborant al llarg de les sessions virtuals de treball que s’han desenvolupat des de l’any passat. La pandèmia del covid-19 va plantejar un desafiament a la humanitat i va ser així com aquesta Assemblea, planejada inicialment per a abril de 2020 de manera presencial a Roma, es va reinventar i s’està realitzant en diverses etapes recorrent a diversos treballs de manera virtual.

Els eixos estratègics que aquesta Assemblea està estudiant són:

Estructures d’animació i govern, Formació i acompanyament, Associació Lasal·liana  comunitat, Cultura vocacional, Missió – Servei als pobres i inclusió, Missió – Evangelització, Missió – Formació ciutadana, Missió – Identitat de l’obra educativa.

Seguiu a la pàgina web de l’Institut (www.lasalle.org) tot el desenvolupament d’aquesta Assemblea que se celebra des de dilluns 28 de març i fins aquest divendres 1 d’abril.