A La Salle Comtal arriben els Minimons

  • 26 de març de 2021

A La Salle Comtal, com cada any, han preparat Minimons amb els més petits de l’escola: són representacions de mons reals creats a partir de peces soltes que solen ser representatives d’allò que es vol mostrar i els convida al joc simbòlic.  

Enguany, com a conseqüència de la pandèmia, han decidit fer-los més petits per poder desinfectar-los amb més facilitat.

Els minimons que han creat fins ara fan referencia a les estacions de l’any: la tardor, de l’hivern i la primavera; i han estat elaborats entre tots amb les peces soltes que la mestra anava presentant. Han utilitzat tot tipus d’elements naturals o d’altres materials que representen cada una de les estacions, acompanyats d’animalets típics de cadascuna.  Altres elements, com la neu artificial per a l’hivern, s’han fet a classe prèviament.

Amb aquestes activitats prèvies d’experimentació, els alumnes de LS Comtal poden tocar, olorar i manipular diferents textures que a la nostra ciutat no poden sentir i veure.  Els Minimons són accessibles per a tots i poden anar a jugar i representar la realitat de manera individual o grupal. A més, treballen la imaginació i la  creativitat, el vocabulari, la intel·ligència sensorial, la cooperació i la experimentació.