Obrim la convocatòria per al Projecte eStar 2024-2025

  • 25 d'abril de 2024

L’Ana i l’Andrea han estat les primeres joves lasal·lianes a participar en el Projecte eStar, un projecte de voluntariat en comunitat. L’experiència de totes dues està sent molt positiva i des de setembre comparteixen fe, fraternitat i servei, és a dir, vida a Bilbao i a Jerez respectivament.

Amb aquest projecte, el Districte Arlep vol donar resposta als joves que es troben en procés de recerca i que volen tenir una experiència que combini el voluntariat amb la convivència en comunitat. Les dues xarxes que conformen el Districte, les obres i les comunitats lasal·lianes, ofereixen una àmplia gamma de llocs on realitzar una experiència que sens dubte pot marcar la vida dels participants.

Després d’aquesta primera experiència i la seva valoració positiva, obrirem la convocatòria per al curs vinent. Tota la informació, així com el formulari d’inscripció, està disponible a la pàgina http://estar.lasalle.es. A la primera quinzena de maig, es farà una tertúlia en línia en què tots aquells que ho desitgin podran conèixer de primera mà com estan vivint l’experiència l’Ana i l’Andrea; més endavant, s’enviarà tota la informació de l’esdeveniment.