Els millors desitjos per al 2021!

  • 21 de desembre de 2020
La Salle PremiàQue siguem sensibles a l’impacte de la Covid en els nostres infants i a l’augment de famílies vulnerables que ha deixat la pandèmia.
La Salle
Bonanova
Protegim la salut avui per poder-nos tornar a abraçar ben aviat. Cada dia que passa hi som més aprop. Salut, perseverança i pau pel nou any que s’atansa.
La Salle ReusViure en harmonia amb els altres i amb la natura
La Salle FigueresDesitgem que la llum de Nadal ens il·lumini a tots tot l’any. Que la solidaritat, l’amabilitat, la germanor i el companyerisme ens acompanyin el 2021. Molta salut, encerts i felicitats per tothom!
EASQue vivim un 2021 com d’esperança i que veiem, el més ràpid possible, solucions al problema de salut i treball que estem patint.
Hem vist i veiem, persones molt vulnerables i amb noves situacions d’empobriment.
Demanem que la gent pugui viure amb dignitat. Nosaltres com La Salle hem de continuar oferint el millor del nostre projecte i que la Missió Lasal·liana sigui ben forta per seguir oferint a la societat un model que uneix experiència i innovació.
La Salle Sant CeloniEl nostre desig pel 2021, us el fem arribar a través d’aquest poema de Pere Quart.    Junt amb molta salut, us desitgem:  
Un poc de pau. I un xic de niu. I un poc de sol i un poc de sal. I un poc de cel. I un xic de llum. I a més, què vull? Un xic de seny. I un poc de temps. I un xic de món. I un poc de sort. Un poc de tot…. 
… Feliç 2021!!!
La Salle PalamósTanquem la porta a d’ un any ple de reptes i nous coneixements per obrir-ne una altra sense impossibles, amb esperança, amb somriures d’orella a orella i amb la il·lusió de trobar 365 dies plens de somnis.
La Salle ManlleuSovint la boira cobreix els nostres matins, però mai no desesperem perquè sabem que el sol sortirà abans o després. De la mateixa manera sabem que Jesús infant vindrà a trencar totes les foscors d’avui i de demà. La direcció i el professorat de La Salle Manlleu s’uneix per desitjar a totes i a tots els lasal·lians que la llum del Nadal ompli d’esperança els nostres cors. Bon Nadal!
La Salle TarragonaDes de La Salle Tarragona us desitgem un feliç Any Nou ple de pau, amor, felicitat i sobretot molta salut.
La Salle MontcadaQue ens mogui l’esperança i no ens falti la força per fer del 2021 un any ple d’aprenentatges i il·lusió
LA SALLE TIC-TACPugem al tren del 2021 !

Desig llarga distància: Ser més conscients de com hem de tractar la nostra mare terra per deixar-la de penyora tal i com nosaltres l’hem gaudit.

Desig rodalies: Recuperar somriures, abraçades i petons.
La Salle HortaUn esperançador 2021 ple de salut i oportunitats per a tothom!
La Salle la Seu d’UrgellAprendre del passat i viure el present.
La Salle ComtalQue la situació econòmica de les nostres famílies (moltes d’elles immigrants i en situació precària) es recuperi i puguin ben aviat recuperar els seus llocs de treball i tornar a visitar els seus familiars
La Salle GironaSegur que de desitjos en tenim molts. Un d’ells és evident, que aquesta terrible pandèmia s’acabi. També tenim la necessitat de desitjar salut i sort a tots els nostres amics, familiars i gent que ens envolta. Però per sobre tot, el que més desitgem com a escola és:

QUE AQUEST NADAL ENS EMBOLCALLI AMB EL MANTELL DE LA FELICITAT I QUE SAPIGUEM GAUDIR DEL VERITABLE SENTIT QUE TÉ LA VIDA
Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer (Cambrils)Des del Vidal i Barraquer de Cambrils desitgem superar la pandèmia provocada per la Covid-19 i retallar les distàncies socials.
La Salle ManresaQue mai ens falti la il·lusió, la innocència i l’optimisme d’un infant i sobretot la bona companyia de les persones que tenim al costat per multiplicar les alegries i dividir les dificultats.
La Salle TorrefortaDes de Torreforta, demanem al nou any 2021 salut per tothom, alegria i molta solidaritat.
La Salle BarcelonetaAvançar amb les il·lusions reforçades i agafar mes empenta per superar totes les dificultats que d’ens presentin. Segur que el 2021 serà millor!!
La Salle Santa Coloma de FarnersDesitgem que l’esperança, l’amor i la pau arribin a tots els indrets del món!!
La Salle MollerussaQue cada nit sigui la nit més bella, i que cada nen/a neixi sota una estrella, aquest és el desig que volem per tothom des de La Salle Mollerussa.
La Salle CasasàQue siguem capaços de deixar enrere les nostres diferències, i fem un esforç de generositat per tal de treballar plegats per fer un món més just.
Fundació ComtalEstimats Reis Mags de l’Orient, aquest any només us volem demanar tres desitjos:
REI MELCIOR, a tu et demanem que facis arribar el nostre caliu i agraïment a totes les persones que durant aquest curs han estat amb nosaltres. Sense el seu suport no hagués estat possible tirar endavant la nostra tasca a la Fundació.
REI GASPAR, volem demanar-te que tinguis present a aquelles persones properes que han estat malaltes o que ens han deixat. Desitgem que tots i totes se sentin estimats i amb el cor ple d’escalf.
REI BALTASAR, et demanem un any 2021 carregat de coses bones: companyonia, amor, valentia, coratge, empatia, estima… per poder seguir donant el millor de nosaltres als nostres infants, joves i famílies. 
PROIDEEstar al costat dels que més ho necessiten
La Salle CongrésEl desig del 2021 és que puguem seguir amb la nostra tasca educativa i que puguem ser-hi tots!
La Salle GràciaEn aquest trimestre tan estrany, difícil i imprevisible, entre tots hem aconseguit portar cada dia un somriure a les aules i fer que allò que era difícil semblés fàcil. Gràcies, alumnes, professorat i personal no docent per tots els moments viscuts i per tota la llum i l’energia que hem construït junts. Desitgem que el 2021 ens porti salut i aquesta normalitat tan desitjada, i que ens deixi, ben aviat, tornar-nos a abraçar. Que del 2020 ens emportem tot el que hem après d’aquesta situació, i aquesta capacitat tan gran de cuidar-nos entre tots. Seguim fent pinya, seguim aprenent, seguim endavant!